Pain & Passion

Jag utbildar mig just nu till NLP-practitioner och redan efter första kurstillfället (1/6) så fick jag en enorm självkännedom. Det var som att jag låstes upp! NLP-utbildningen är det bästa jag gjort!

Under tiden fram till nästa kurstillfälle så har jag fått värdefulla insikter till hur det kommer sig att jag är jag, varför jag är som jag är.

Jag är oerhört driven och det vet jag nu att kommer ifrån när jag var liten och fick en lillebror. Det var en oerhörd smärta för mig att bli bortvald då han tog uppmärksamheten av mina föräldrar som jag hade haft helt för mig själv. ”Men jag då??” var den vanligaste meningen jag sade och fortfarande säger när jag är hemma hos mina föräldrar. Allra värst för mig var det när han stal pappas uppmärksamhet.  Det brukar i vuxen ålder likställas med att din sambo/partner/man/fru kommer hem med en ny partner och plötsligt ska det delas på personen du älskar. En kniv i hjärtat med andra ord. När pappa kom hem från hans vecka-vecka jobb så kunde han inte gå fram till honom förrän jag gav tillåtelse. Det blev ett väldans liv annars, ledsen och arg blev jag. Säkert helt ifrån mig. Först när brorsan började gråta så gav jag pappa tillåtelse för att jag tyckte synd om brorsan när han grät.

“Out of your deepest pain will come your greatest gifts, but this can only happen when you take control of the meaning.” Tony Robbins

Jag är supertacksam för min bror. Utan honom skulle jag inte vara den jag är idag. Jag skulle aldrig vilja byta bort drivet som hans närvaro gett mig. Min utmattningsdepression bottnar i att jag har haft fel fokus när jag har ångat fram. Vem skulle inte bli slut av att lägga hela sin energi på något som man egentligen inte tycker om när man brinner för något annat!?

Författare: Erica Tornvall

Mom, fitness addict, minimalist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s