Hur jag tog/tar reda på hur jag vill leva mitt liv

Det är enkelt att säga till någon att se över hennes liv och ändra de bitar hon är mindre nöjd med till det hon verkligen vill göra. ”Ta tillfället i akt och gör det du verkligen vill göra! Du har bara ett liv!” Men hur ska man veta vad man egentligen vill göra om man är ovan med att reflektera över sitt liv och aldrig egentligen känt efter?

När jag fick utmattningsdepression så tvingades jag reflektera över min livssituation, de  val jag gjort hittills och fundera över min framtid. Det var ohållbart att fortsätta leva som jag gjorde. Jag hade inget annat val än att börja följa mitt hjärta för att må bra igen.

Men hur kommer man fram till det då? 

Jag visste inte vad jag ville göra och hur jag ville leva. Däremot visste jag vad som lett mig till utmattningen och jag visste vad jag verkligen inte ville göra. Jag gjorde en lista med sånt jag verkligen inte ville göra och varför. På en annan lista skrev jag sånt som jag tycker om att göra, stora som små saker. Så småningom klarnade det för mig vad jag ville på ett ungefär och allt efter hand sätts pusselbitarna på plats och möjligheter öppnar sig. Bara genom att vara medveten och ha fokus på det jag önskar. Du ser vad du vill se. Du finner vad du vill finna. 

take-the-first-step-in-faith-you-dont-have-to-see-the-whole-staircase-just-take-the-first-step-32

Författare: Erica Tornvall

Mom, fitness addict, minimalist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s